Още го може! Абсолютен шедьовър на Кристиано Роналдо изведе Ал Насър до класическа победа (ВИДЕО)


Още го може! Абсолютен шедьовър на Кристиано Роналдо изведе Ал Насър до класическа победа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5855 0

Воденият от Кристиано Роналдо Ал Насър спечели с класическото 3:0 срещата си от 14-ия кръг на саудитската Професионална лига у дома срещу Ал Ахдуд. Лидерът на "соколите" отново заблестя и се отчете с две попадения срещу своя съперник.

Развой на срещата

Резултатът бе открит в 13-ата минута, когато Сами Ал Наджи се възползва от хубаво подаване и даде преднина на "соколите" с 1:0 у дома. Доминацията на Ал Насър продължи до почивката, но до второ попадение не се стигна.

Кристиано Роналдо обаче бе оставил най-доброто за накрая. В 77-ата минута той вкара първия си гол в мача, той се пребори за топка след карамбол и я вкара, за да удвои преднината на своите - 2:0.

Последният гол в мача отново бе дело на 5-кратния носител на "Златната топка". Кристиано овладя кълбото малко пред наказателното поле и видя, че противниковият страж не бе на мястото си. С много елегантен удар Роналдо успя да го прехвърли от близо 25 метра, за да подпечата класическия успех на своя тим.

С победата Ал Насър продължава да е втори в класирането с 34 точки - 1 по-малко от лидера Ал Хилал. Следващият мач на "соколите" пък ще бъде срещу Персеполис в азиатската Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички