"Извънземен": Как НАСА помага за изумителната форма на Кристиано Роналдо?


"Извънземен": Как НАСА помага за изумителната форма на Кристиано Роналдо?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3255 0

Макар и на 38 години, Кристиано Роналдо продължава да защитава умело статута си на една от най-големите легенди в историята на футбола. Португалецът не се отпуска и за миг, продължава да играе, докато същевременно с това поддържа изумителна форма.

Асът на Ал Насър рядко говори за своя начин на тренировки и хранене. Това вместо него обаче стори бившият председател на Пакистанския борд по крикет Рамиз Раза, който отправи любопитно твърдение.

Какво каза той?

"Диетата на Роналдо е подготвена от учени от НАСА", заяви той категорично с убедително изражение в ефир. Думите му бързо обиколиха социалните мрежи.

НАСА (Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство) работи заедно с правителството на САЩ за подпомагане и развитие на науката в аерокосмическия отдел.

Роналдо, който освен с великолепните си чисто футболни качества, е познат и с физическите си такива, изглежда малко вероятно да се допитва до тях за нещо, което умее до съвършенство. Той отказва да говори как постига страхотната си форма.

"Добрите тренировки трябва да бъдат комбинирани с добра диета. Имам високо протеинова такава, с много пълнозърнести въглехидрати, плодове и зеленчуци. Избягвам захарните изделия", споделя все пак той неотдавна, цитиран от "GOAL".

А кога Роналдо отново може да се изправи очи в очи с най-големия си опонент Лео Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички