Бензема и Ал Итихад бяха наказани от бивш ас на Ливърпул и пропуснаха да се доближат до Роналдо и компания


Бензема и Ал Итихад бяха наказани от бивш ас на Ливърпул и пропуснаха да се доближат до Роналдо и компания
Снимка: Getty Images

4936 0

Воденият от Карим Бензема Ал Итихад направи равен 1:1 с Ал Етифак в мач от 14-ия кръг на саудитската Професионална лига. Французинът не успя да се разпише, а отборът му пропусна шанса да се доближи до топ 2 в първенството.

Срещата започна с два страхотни шанса пред Карим Бензема. Той имаше шанса да се разпише както в 19-ата, така и в 22-ата минута, но не съумя да нанесе точен удар към противниковата врата.

От това се възползва Ал Етифак, който успя да поведе четири минути преди почивката. Бившият футболист на Ливърпул и Рома Джини Вайналдум бе на правилното място в точното време и откри за домакините от непосредствена близост.

Ал Итихад излезе мотивиран през втората част и бързо стигна до гол. В 54' Абдеразак Хамдала получи пас от Фабиньо и с хубав удар прати топката под напречната греда и изравни за 1:1.

Ал Итихад пропусна да се доближи до лидерите в класирането Ал Хилал и Ал Насър, а дебютът на новия мениджър на тима Марсело Гаярдо завърши с равен. "Жълтите" се намират на четвъртата позиция с актив от 25 точки, като са с 10 зад лидера Ал Хилал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички