Огромен провал на "последния танц": От Интер Маями с разкритие за битката с Ал Насър и Кристиано Роналдо


Огромен провал на "последния танц": От Интер Маями с разкритие за битката с Ал Насър и Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

5115 0

Анонсираният преди броени часове в социалните мрежи "последен танц" между Лионел Меси и Кристиано Роналдо в приятелски мач Интер Маями - Ал Насър, бе официално отречен от американския клуб. 

"Чаплите" реагираха мигновенно на спекулациите и с официално писмо до медиите обясниха ситуацията. Първоначално се очакваше клубът да пътува до Китай, но идеята пропадна. 

Сега от Маями разкриха, че скоро ще анонсират първото международно турне на клуба, но не се очаква той да вземе участие в Riyadh Season Cup, където да спори срещу Ал Насър на Кристиано Роналдо

Изявлението отвъд Океана

"По-рано днес беше публикувано съобщение, в което се посочва, че Интер Маями трябва да играе в Riyadh Season Cup. Това е неточно. Изданието включва изявления, приписвани на собственика на отбора Хорхе Мас. Мас не е направил никакви коментари, публично или частно, във връзка с предсезонното турне. 

Още от първия ден Интер Маями се стреми да бъде глобална марка. За тази цел водихме разговори, за да определим нашия предсезонен график за 2024 г. Очакваме с нетърпение да представим нашите играчи на първото международно турне на Интер Маями, което ще бъде обявено през следващите седмици", отхвърлиха загадъчно обявения преди броени часове двубой между "чаплите" и Ал Насър. 

Вижте първоначалната информация около двубоя Интер Маями - Ал Насър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички