Обвинение към Карим Бензема, че е "твърде мързелив" и последвал скандал е оставил Ал Итихад без треньор


Обвинение към Карим Бензема, че е "твърде мързелив" и последвал скандал е оставил Ал Итихад без треньор
Снимка: Getty Images

884 0

Легендата на Реал Мадрид Карим Бензема е имал разгорещен спор с Нуно Ешпирито Санто в съблекалнята преди уволнението на наставника на Ал Итихад.  Това разкрива саудитското издание "Al Riyadiah", като разправията в крайна сметка води до напускането на Еспирито Санто.

Скандал е довел до уволнението на треньора

Въпреки че може да се похвали със звезден състав, включително бившия носител на "Златната топка" Бензема и бившия ас на Челси Н'Голо Канте, Ал-Итихад претърпя загуба с 2-0 в Шампионската лига на Азия срещу иракския отбор Ал-Куа Ал-Джауия.

Твърди се, че инцидентът е станал на полувремето, когато Итихад изоставаше с 1:0. Тогава наставникът е "смумрил" Бензема, намеквайки, че е бил "мързелив" в играта си. "Ти си страхотен играч, но изглежда, че си твърде мързелив, за да оказваш натиск върху своя съперник", е казал тактикът, а думите му логично вбесили Бензема.

"Не говорете само с мен, говорете с цялата група", отговори Бензема. Размяната продължила, когато Ешпирито Санто призовал французина да даде пример, подчертавайки важността му като лидер на отбор и спортист.

Напрежението около позицията на Еспирито Санто е назряло, след като Бензема е съобщил на борда на клуба, че мениджърът възпрепятства напредъка на клуба. След това не закъсня и раздялата, като то клуба вече търсят нов треньор. Наскоро пък Лео Меси даде искреното си мнение за "Златната топка" на Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички