Неймар след кошмара: Най-лошият ден в кариерата ми, не е лесно да преминеш през контузии и операции


Неймар след кошмара: Най-лошият ден в кариерата ми, не е лесно да преминеш през контузии и операции
Снимка: Getty Images

2648 0

Звездата на бразилския национален отбор и на Ал Хилал Неймар излезе с коментар за контузията си, която получи в двубоя с  Уругвай. За огромно негово съжаление, както и това на феновете му, той е диагностициран със скъсани кръстни връзки и менискус на лявото коляно.

Неймар е съсипан след поредната контузия

Бразилецът определи, че това е най-лошият ден в кариерата му и ще има нужда от подкрепата на своите близки и приятели.  "Това е много тъжен момент, най-лошият в кариерата ми. Знам, че съм силен, но този път ще имам нужда от приятелите и семейството си още повече. Не е лесно да преминеш през контузии и операции, а сега трябва да премина отново през всичко това след 4 месеца възстановяване. Благодаря на всички за думите на подкрепа", написа Неймар в социалната мрежа.

Неймар беше заменен от Ричарлисон в края на първото полувреме на мача от квалификациите за Мондиал 2026 срещу Уругвай, като имаше нужда от носилка, за да напусне.

От бразилския лагер не бързаха с прогнозите, но в крайна сметка тежката контузия се потвърди и тя ще го извади за дълго време. "Медицинските тестове, които премина Неймар, потвърдиха скъсване на предна кръстна връзка и скъсване на менискус в коляното. Предстои да бъде извършена операция, а след това ще бъде назначена възстановителна програма", бе официалното съобщение на Ал Хилал. Още преди официалното потвърждение доктор по спортна медицина прогнозира огромния кошмар за Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички