Кубински екстрасенс шокира: Майката на Кристиано Роналдо прави магии на Джорджина


Кубински екстрасенс шокира: Майката на Кристиано Роналдо прави магии на Джорджина
Снимка: GettyImages

2876 0

Ако слуховете, излезли от устата на кубинския екстрасенс Мхони Виденте, са истина, то семейството на Кристиано Роналдо се намира на прага на сериозен скандал.

Магии срещу любимата на Роналдо?

Въпросният прави гръмки твърдения, заявявайки, че майката на португалската суперзвезда - Долорес Авейро, е предприела нестандартни мерки, за да прекрати връзката на своя син с половинката му и майка на две от петте му деца Джорджина Родригес.

Виденте казва, че Долорес се възползва от вещерски заклинания, за да разкара родената в Аржентина любима на бившия ас на Реал Мадрид от живота му.

"Майката на Кристиано Роналдо прави магии на Джорджина. Никога не е искала тя да се омъжи или да има деца от Кристиано, защото е загубила 3. Последният път тя изгуби един от близнаците си, което беше момче, а госпожата е изрекла думите 'Знаеш ли какво, синко, не искам Джорджина в къщата си. Тя избягала от дома и по тази причина Кристиано не взима Джорджина в къщата на майка си, а само децата", казва Виденте, цитиран от "SportsManor".

Португалецът окачва бутонките?

Това далеч не е първото гръмко изказване на скандалния екстрасенс по адрес на Роналдо. Миналата година той отсича, че легендарният португалец ще прекрати кариерата си през 2023 г., след което ще се насочи към треньорската такава.

Връщайки се към твърдението за липсата на посещения на Долорес в дома на Роналдо и обратното, майката на голмайстора има своя истина, далеч от тази на кубинеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички