"Не го очаквах": Как Лео Меси изненада племенника си за рождения му ден?


"Не го очаквах": Как Лео Меси изненада племенника си за рождения му ден?
Снимка: Instagram

9088 0

Да си племенник на Лео Меси - мечтата на безброй малчугани по света. Не мечта, а факт е за вече пълнолетния Томас, който наскоро отпразнува своя 18-и рожден ден.

Тийнейджърът, който също носи фамилията на своя вуйчо, разкри, че е получил изненадващ подарък от него по повода. Легендата на Барселона собственоръчно завел младока до него.

Освен с невероятните си футболни качества, аржентинецът е познат и с чисто човешките си такива. Той обича да прекарва свободното си време със своето семейство и има тясна връзка с роднините си.

Изненадата

В интервю в популярната платформа "Туич" Томас споделя, че Меси е довел лично популярната аржентинска група Лос Палмерас за рождения му ден, на която и двамата били почитатели.

"Доведе изненадващо на партито ми Лос Палмерас, беше лудост. Фер Паласио (извезден диджей), Дамас Гратис (друга банда) също бяха там. Не знаех нищо за това, но ми подшушнаха, че те са били наблизо, а Лео решил да ме разведе, докато се установят. Беше подарък от цялото семейство", заяви Томас.

Кои са Лос Палмерас?

Една от най-популярните групи в Аржентина в продължение на над 5 десетилетия. Бандата стартира пътя си през 1969-а година, а част от най-големите си успехи жънат през 70-е и 80-е години. Своя пик обаче постигат през първите години на новия век. Носители са на безброй отличия, сред които едно от най-ценните такива - "Gardel". 

Съвсем скоро Меси пък може да се събере със свой бивш съотборник и близък приятел в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички