Критична нужда от Меси! Интер Маями с... 9-и пореден мач без победа в МЛС (ВИДЕО)


Критична нужда от Меси! Интер Маями с... 9-и пореден мач без победа в МЛС (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2510 0

През този месец се очаква суперзвездата на световния футбол Лионел Меси да дебютира за новия си отбор - Интер Маями. Почти със сигурност това ще се случи на 21 юли срещу Круз Азул в Купата на Лигата.

А привържениците едва чакат този момент. Не само защото ще видят звезда от подобен калибър при любимия им отбор, а и защото той има критична нужда от класата на Лео в момента. Особено след като записа девети пореден мач без победа в МЛС.

Интер Маями завърши наравно 2:2 с Кълъмбъс Крю у дома. Дарлингтън Нагбе откри за гостите в 23-тата минута, а Леонардо Кампана изравни в 57-ата. Малко над десет минути след това Кристън Рамирес отново изведе Кълъмбъс Крю напред в резултата, но в последната минута от редовното време Йосеф Мартинес изравни и донесе точката за своя тим.

Това е второ поредно реми за отбора, който преди това бе в серия от седем поредни загуби в първенството. Те дойдоха последователно от Нашвил (1:2), Орландо Сити (1:3), Монреал (0:1), Ню Йорк Ред Булс (0:1), ДС Юнайтед (1:2), Ню Ингланд Революшън (1:3), Филаделфия Юниън (1:4). След това дойде ремито с Остин (1:1) и споменатото с Кълъмбъс Крю.

В подреждането Интер Маями е последен в Източната конференция със 17 точки от 20 мача. Първите седем отбора се класират за 1/8-финалите, а осмият и деветият се изправят срещу заелите тези позиции в Западната конференция, като победителите от двойките допълват останалите тимове на осминафиналите. Девет точки разделят към момента Интер Маями от 9-ото място, където е Монреал.

Междувременно излезе информация, че Интер Маями ще събере Лионел Меси с Андрес Иниеста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички