"Това е едно от нещата, към които се адаптирах най-трудно" - бивш съотборник предупреди Лионел Меси за Мейджър Лийг Сокър


"Това е едно от нещата, към които се адаптирах най-трудно" - бивш съотборник предупреди Лионел Меси за Мейджър Лийг Сокър
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2063 0

Бившият футболист на Барселона Рики Пуч, който в момента играе в американския Ел Ей Галакси, обясни в интервю пред "AS" какви трудности ще срещне Лионел Меси в местната Мейджър Лийг Сокър.

"Това, което не ми харесва в МЛС са дългите пътувания и смяната на часовите зони. Мисля, че понякога за футболистите е трудно да се възстановят по най-добрия начин и това е едно от нещата, към които се адаптирах най-трудно", посочи 23-годишният халф, който напусна каталунците през месец август 2022-ра година.

Попитан за трансферите на Меси и Серхио Бускетс в Интер Маями, Пуч добави:

"Мейджър Лийг Сокър е първенство с голямо бъдеще. Сега, след като Лео и Бускетс пристигнат... мисля, че и двамата ще дадат много на МЛС и МЛС може да им даде много. Това е невероятно място, на което можеш да се учиш или да завършиш кариерата си. Много съм радостен и за двамата. Имах възможността да говоря с Буси и той е много щастлив", разкри Рики Пуч.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нужно е чудо! Точките, които Лионел Меси да спечели, за да класира Интер Маями в плейофите...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички