Интер Маями поиска и Андрес Иниеста, събира ги отново с Лионел Меси


Интер Маями поиска и Андрес Иниеста, събира ги отново с Лионел Меси
Снимка: Getty Images

2472 0

Интер Маями планира да изгради страхотен отбор с някои от най-великите звезди, играли някога за Барселона. След подписването на Лионел Меси и Серхио Бускетс отборът от МЛС вече е започнала преговори с Жорди Алба и сега дори иска да подпише с... Андрес Иниеста.

Отново с Меси на терена

Според RAC1 клубът, трениран от Тата Мартино, е един от клубовете, които искат да подпишат с полузащитника от Ла Манча, който приключи с японския клуб Висел Кобе, където игра от 2018 г. насам.  39-годишният бивш халф на Барселона все още иска да продължи да играе, а Интер Маями го искат в състава си, въпреки напредването на възрастта му.

"Би било хубаво и специално Меси да се върне в Барселона", призна наскоро Иниеста. Сега той отново има шанса да сподели една съблекалня с аржентинския нападател: те изиграха 488 мача заедно в Барселона, заедно със Серхио Бускетс.

Саудитска Арабия остава като вариант

Иниеста обмисля и други предложения, включително такова от Саудитска Арабия. Бившият испански национал ще реши в следващите няколко дни какво е бъдещето му. Жорди Алба все още не е потвърдил коя фланелка ще носи през следващите месеци. Левият бек също има няколко оферти, но Интер Маями е един от клубовете с най-голям интерес към левия бек.

Отборът на Дейвид Бекъм не само иска да сформира отбор, който да печели шампионата със звезди като четиримата бивши играчи на Барселона. Също така иска да донесат престиж на лигата, както и да увеличат броя на зрителите, гледащи мачовете от МЛС. Самият Бекъм призна, че е получил "над милион съобщение" след транфера на Меси в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички