Не е само в България: Фенове на Марсилия и ПАОК се обстрелваха с ракети в Лигата на конференциите (ВИДЕО)


Не е само в България: Фенове на Марсилия и ПАОК се обстрелваха с ракети в Лигата на конференциите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1616 0

Олимпик Марсилия победи Паок с 2:1 в първия двубой между двата отбора от 1/4-финалите в Лига на конференциите в четвъртък, 7 април. Мачът премина под нажежената до краен предел от трибуните обстановка, като драмата в резултата допринесе за характера на двубоя.

Вечерта преди срещата фенове на двата отбора напълниха улиците на града. Многократно се стигна до спречквания, които доведоха до безредици. Емоциите не стихнаха с наближаването на двубоя, а двете агитки пренесоха атмосферата и на стадион "Велдором". Там обаче нещата стигнаха твърде далеч...

Двата отбора изиграха оспорван и интересен мач, но случващото се по трибуните бе далеч по-забележително. Френските и гръцките фенове са известни със своята крайност и страст, а подплатени с подкрепа от феновете на сръбския Партизан, искрите се превърнаха в огън!

Най-темпераментните запалянковци от двете агитки опитаха да съборят преградата помежду си. След неуспех започнаха да се обстрелват взаимно с факли и ракети. Въпреки "зарята" на стадиона в Марсилия, данни за пострадали няма. Потърпевши най-вероятно ще бъдат двата клуба, които очакват тежки санкции от УЕФА заради случилото се.

Междувременно един от "палачите" на ЦСКА в Европа този сезон продължава уверено да крачи към 1/2-финалите след изненадващ успех над Рома

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички