Реал Сосиедад и ПАОК оглеждат млад защитник на Славия


Реал Сосиедад и ПАОК оглеждат млад защитник на Славия
Снимка: Оф. сайт на Славия

957 0

17-годишният защитник на Славия Иван-Йоанис Атанатос е обект на интерес от испанския Реал Сосиедад и гръцкия ПАОК, информира 24 часа. Младежът отдавна е в радара на мениджърите, но през последната година рязко вдигна класата и затова напълно заслужено привлича вниманието.

В края на октомври той показа железни нерви и класира юношите на Славия до 18 години на 1/4-финали за купата на БФС, като вкара дузпа за белите в последната минута срещу Сокол (Марково).

До този момент съперникът водеше 2:0 и се класираше, тъй като Славия бе спечелил първата среща с 4:2. Тогава Атанатос не за първи път показа характер. През септември отново в последната минута той вкара и на Царско село при победата на Славия с 1:0 в елитната група до 19 години. През миналата година той бе наблюдаван и от английски мениджъри на базата в Бояна по време на мачовете на юношеския национален отбор. А какви проблеми има самият Венци Стефанов вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички