Меси се скарал на съотборници заради друг такъв: Няма да му се подигравате на косата


Меси се скарал на съотборници заради друг такъв: Няма да му се подигравате на косата
Снимка: Getty Images

3980 0

Алексис мак Алистър разказа за случай, в който голямата звезда на световния футбол Лионел Меси казал на техните съотборници в националния тим на Аржентина да спрат да му се подиграват. Той получавал бъзици заради своята рижава коса.

Полузащитникът на Брайтън разказа за този случай от лятото на 2019 година, когато е повикан от националния селекционер. Той разказва пред "Атлетик", че получил прякор заради косата си и се е наложило Меси да се намеси, за да бъде сложен край на това.

"Тренирах с него (Меси), когато бях на два пъти повикан в състава на Аржентина, но не съм играл с него. Беше фантастично, той тренира по същия начин, по който играе на мачовете. Това е нещо, на което не вярваш.

Помня, че всички ми казваха "Colo", което значи рижав в Аржентина. Не ми харесваше особено и той им каза това. Той каза: "Не му харесва да го наричат "Colo", така че спрете да го наричате така" - разказва Алексис.

"Бях целият почервенял. Не исках дори да кажа "здрасти". Бях много нервен само да го срещна, но беше фантастично, разбира се. Това е нещо, което няма да забравя. Беше магическо, когато татко ми игра с Марадона и аз можех да тренирам с Меси. Всички сме много горди от това" - завърши Алексис.

Наскоро пък и Неймар разказа как Лионел Меси го е спечелил като приятел за цял живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички