(ВИДЕО) Не е обичайна гледка: Меси празнува требъла пиян-залян


(ВИДЕО) Не е обичайна гледка: Меси празнува требъла пиян-залян
Снимка: Getty Images

4293 0

Тези дни "Netflix" пусна минисериала за суперзвездата на ПСЖ Неймар, oзаглавен "Неймар: Перфектният хаос" и един от акцентите, който фенове и журналисти отличиха във филма, е паметното напиване на бразилеца заедно с партньорите му в атака в Барселона Лионел Меси и Луис Суарес.

Моментът на напиването на звездите настъпва през 2015 година, когато каталунският клуб печели Шампионска лига. Кадрите са ни показани от телефон, вероятно личният на Неймар, и на тях се вижда как тримата танцуват, облечени са в костюми и идиотски шапки.

По този повод Ви припомняме един друг момент, в който седемкратният носител на "Златната топка" е увековечен под въздействието на сериозно количество алкохол. Кадрите са от празнуването на каталунците през 2009 година, когато са спечелили златен требъл.

МЕСИ В НЕОЧАКВАН ВИД: БЕЗ БРАДА И С БИРА В РЪКА

Аржентинецът е забавен за гледане как се олюлява на покрива на автобуса, с който Барса прави шампионския си парад. После той взема микрофона и започва да надъхва феновете с обещание догодина "блаугранас" пак да обере всички трофеи. Можете да видите момента след 10:30 минута на видеото.

А ето кои 11 футболисти са известни и като "приятели на чашката".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички