Меси вини бивш съотборник за раздялата си с Барселона?


Меси вини бивш съотборник за раздялата си с Барселона?
Снимка: Getty Images

3598 0

Отношенията между бившия капитан на Барселона Лионел Меси и защитника на тима Жерар Пике са се влошили. Това съобщи журналистът Луис Канут в предаването "Onze" по TV3. Двамата не поддържат контакт след напускането на аржентинеца, въпреки че дълги години бяха съотборници и се уважаваха.

Причината за този разрив е разочарованието на Меси от действията на Пике, който за разлика от Жорди Алба и Серхио Бускетс не си е намалил заплатата и така не е дал шанс на носителя на "Златната топка" да остане в каталунския клуб. По-рано имаше друга информация за разрив между Пике и Меси

Суперзвездата на ПСЖ е наранен от последното удължаване на договора на испанеца с "блаугранас". Лионел се чувства предаден от Жерар, защото Пике поднови договора си, едва след като Меси напусна Барса. Той смята, че Пике е трябвало да поднови договора си по-рано, за да се опита да предотврати неговото напускане", каза Канут в предаването. Не е ясно колко е вярна тази информация, след като наскоро между журналиста и Пике се разрази скандал - ето за какво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички