Меси? Неймар? Не! Ето кой в ПСЖ трябва да бие пряк свободните удари (ВИДЕО)


Меси? Неймар? Не! Ето кой в ПСЖ трябва да бие пряк свободните удари (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9812 0

Ако Пари Сен Жермен има някакви проблеми за решаване в офанзивен план, то един от тях със сигурност е кой да изпълнява пряк свободните удари в отбора. При имена като Лионел Меси и Неймар едва ли някой друг може да мечтае да е изпълнител на тези статични положения.

Един футболист на ПСЖ обаче показа, че е изключителен майстор на пряк свободни удари. Ашраф Хакими, който се присъедини към парижани през лятото от Интер, в момента се раздава за националния отбор на Мароко, който късно снощи се класира за 1/4-финалите на Купата на Африка.

Любопитното е, че именно гол на Хакими прати Мароко в следващата фаза на надпреварата. А още по-интересното бе, че голът на Хакими дойде от пряк свободен удар. Крайният бранител отбеляза феноменален гол, с който впечатли дори противниковите играчи.

Попадението на Хакими бързо се превърна в хит в мрежата, а мнозина се питат защо той не изпълнява пряк свободните удари в тима на ПСЖ. Самият Хакими бе попитан след мача за това, като отвърна: "Ще опитам да говоря с Меси и Неймар за това." Самият Хакими обаче не е обнадежден, че ще получи шанс.

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички