Неймар разкри как Меси го спечели за приятел завинаги


Неймар разкри как Меси го спечели за приятел завинаги
Снимка: Guliver/GettyImages

4998 0

Звездата на ПСЖ Неймар си припомни първия си сезон в Барселона. Той даде непряк отговор на въпроса защо пасна така добре на каталунския клуб, както и защо е толкова близък приятел с бившия си съотборник на "Камп ноу" и настоящ в ПСЖ - Лионел Меси.

"Когато преминах в Барса, Лео ми каза: "Не се притеснявай за мен, аз съм тук, за да помогна, продължавай да работиш усилено". Мисля, че това е подкрепата, от която се нуждаех", разказва бразилецът в документалния филм за живота му, заснет от "Netflix".

"През първия сезон в Барса бях под голям натиск, не можех да се позная. Плачех в съблекалнята и в този момент Меси ми заговори. Това промени всичко", разяснява Неймар.

Нападателят премина в Барселона от Сантос през 2013 г., а 4 години по-късно се договори с ПСЖ, който плати откупната му клауза от 222 милиона евро. Тази сума все още е рекордна в света на футбола. Наскоро във Франция писаха, че приятелството му с Меси е развалило това между Неймар и Килиан Мбапе. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички