Меси по-скъп от целия Интер, но кой се отличава най-много в Маями - преди Лео?


Меси по-скъп от целия Интер, но кой се отличава най-много в Маями - преди Лео?
Снимка: Getty Images

3233 0

Лионел Меси напусна големия футбол на 35-годишна възраст, след като се раздели с ПСЖ. Аржентинецът официално бе представен като футболист на американския Интер Маями. Все пак договорът му с парижани изтича на 30 юни и той ще дебютира за новия си отбор най-рано през юли.

Меси е по-скъп от отбора на Интер Маями

Цената на световния шампион с Аржентина към момента е 45 милиона евро според специализирания сайт Transfermarkt. Любопитното е, че общата стойност на целия отбор на новия му клуб е по-малка към момента (преди да стане официално част от американците).

Стойността на Интер Маями е... 34,10 милиона евро - с над 10 надолу от новата им звездна придобивка. А колко струват най-скъпите футболисти на отбора, докато все още Меси не е част от него?

Бившият нападател на Йънг Бойс Йосеф Мартинес (Венецуела), както и канадският централен бранител Камал Милер са най-високо оценени според Transfermarkt. Те са по 4 милиона евро, докато атакуващият полузащитник Родолфо Писаро е 3,5 милиона евро.

Други, които се отличават по този аспект в Интер Маями, са нападателят Леонардо Кампана, който дори е бил част от Барселона (3 милиона евро), капитанът Грегоре (2,5 милиона евро), Серхий Кривцов (2 милиона евро), както и бившият футболист на Тотнъм и Нюкасъл Деандре Йедлин (2 милиона евро).

Вижте и любопитното сравнение кой е по-добър: Ал Насър на Роналдо или Интер Маями на Лионел Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички