В Маями имат спешна нужда от Меси! Интер с 6-а поредна шампионатна загуба (ВИДЕО)


В Маями имат спешна нужда от Меси! Интер с 6-а поредна шампионатна загуба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2720 0

Новият отбор на седемкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси - Интер Маями, със сигурност има крещяща нужда от новата си суперзвезда. Отборът загуби с 1:3 в последния кръг от американската МЛС.

Ню Инглънд грабна успеха след триумф с 3:1. Карлес Хил откри резултата за домакините от дузпа в 27-ата минута, а Мат Полстер (34') и Боби Шоу Ууд (51') направиха резултата класически. В края на срещата пък Йосеф Мартинес от дузпа (84') вкара единственото попадение за гостите (от 45-ата секунда на видеото по-долу в материала вижте всичко най-интересно от срещата).

Това е шеста поредна загуба в първенството за Интер Маями след тези от Нашвил, Орландо Сити, Монреал, Ню Йорк Ред Булс, ДС Юнайтед и тази в последния кръг. Трябва да се отбележи, че между тях все пак отборът има два успеха за US Open Cup.

В подреждането на Източната конференция Интер Маями заема последното 15-о място с 15 точки. Предпоследен е Чикаго Файър с два пункта повече. Регламентът е такъв, че първите седем отбора продължават към плейофите (1/8-финали с тимове от Западната конференция), а осмият и деветият от двете конференции оформят своеобразни баражи, след които продължават два от четирите тима.

Следващият сблъсък за Интер Маями е срещу Филаделфия Юниън - на 25-и юни. По непотвърдена информация Лео Меси трябва да се включи за новия си тим през следващия месец (юли). Договорът му с ПСЖ изтича на 30 юни, така че потенциално най-рано възможно е на 2-ри юли срещу Остин. Престижното издание The Athletic обаче информира, че ще е на 22 юли срещу Крус Асул в Купата на Лигата на Северна и Централна Америка. А въпреки че още не е дебютирал, вече обявиха какъв проблем ще има Меси в Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички