Меси е работил с бъдещия треньор на Интер Маями и това повлияло на решението му


Меси е работил с бъдещия треньор на Интер Маями и това повлияло на решението му
Снимка: Getty Images

4018 0

Вчера суперзвездата Лионел Меси обяви къде ще продължи кариерата си, след като напусна ПСЖ. Аржентинецът ще играе в члена на американската МЛС - Интер Маями, които избра пред завръщане в Барселона и трансфер в саудитския Ал Хилал.

В Аржентина вече са наясно кой ще бъде треньор на световния шампион от 2022 година. Преди няколко дни легендата на Манчестър Юнайтед Фил Невил беше уволнен от поста. Той го заемаше от януари 2021 година насам, но след като тимът спечели само 15 точки в 15 мача в първенството, се стигна до раздяла. Интер загуби последните си 4 срещи.

Според журналистите Ариел Сеносян и Гастон Едул американският тим ще бъде оглавен от аржентинеца Херардо Мартино. Меси работи с него по-рано - в Барселона и националния отбор. Споменава се, че предстоящото назначение на сънародника му също е повлияло на решението на нападателя да избере Интер.

За последно Мартино беше национален селекционер на Мексико, но се раздели с "ацтеките", след като не успя да ги изведе от групата им на Световното първенство в Катар. А ето каква трансферна изненада готви на Меси новият му клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички