Меси да му мисли! Граната избухна на терена преди люто дерби на бъдещия му тим (ВИДЕО)


Меси да му мисли! Граната избухна на терена преди люто дерби на бъдещия му тим (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2535 0

Лионел Меси несъмнено е една от най-големите легенди във футбола, въпреки че все още не е прекратил своята кариера. Към момента той е част от френския гранд ПСЖ, в който премина през това лято. Неведнъж в миналото обаче аржентинецът е подчертавал, че един ден ще се завърне в клуба, в който е направил най-ранните си стъпки - Нюелс Олд Бойс.

Именно в дербито на Росарио, в което взе участие Нюелс Олд Бойс, се стигна до грозна сцена, заради което началото на дербито с Росарио Сентрал се забави. Двата тима са кръвни градски врагове и съперничеството им датира от години.

Омразата между двата тима е наистина огромна и по южноамерикански понякога се стига до твърде прекалени действия. В последния им сблъсък бе хвърлена граната на терена и тя експлодира, като от Нюелс Олд Бойс качиха кадрите в личния си профил в социалната мрежа Туитър.

Началото на срещата бе забавено заради дупките, които се получиха на терена от гранатата. В крайна сметка пък Росарио Сентрал загуби с 0:1 от Нюелс Олд Бойс, като Хуан Мануел Гарсия донесе успеха за гостите с попадение в 51-вата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички