Шави: Вратите на Барселона са винаги отворени за Меси


Шави: Вратите на Барселона са винаги отворени за Меси
Снимка: Getty Images

6460 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес беше помолен да коментира слуховете за евентуалното напускане на Лионел Меси на ПСЖ. Каталунската легенда обяви, че клубът винаги ще се радва да приеме бившия капитан и голяма звезда на тима.

"Меси е най-великият играч на всички времена и вратите на Барселона винаги ще бъдат отворени за него. Докато съм треньор на Барселона, тук го чакат във всеки един ден. Мисля, че ние сме му задължени. Тъй като Меси има действащ договор с парижани, не можем да кажем много", заяви Шави на пресконференцията си преди Ел Класико.

"Но ако иска, може да дойде на тренировка и да поговори с треньора. Това, което той даде на клуба, е безценно", допълни наставникът на "блаугранас".

Както е известно, аржентинецът изкара почти цялата си професионална кариера на "Камп ноу". През миналото лято финансовото положение на клуба го принуди да премине в ПСЖ, но там кариерата му буксува. 34-годишната звезда взе участие в 18 мача за парижани в Лига 1, в които вкара 2 гола и направи 10 асистенции. А бъдещето на Меси е предначертано - повече тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички