"В Барселона Меси е най-щастлив" - ас на тима "привества" Лео отново на "Камп Ноу"


"В Барселона Меси е най-щастлив" - ас на тима "привества" Лео отново на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

2166 0

Бившият съотборник на Лионел Меси – Дани Алвеш смята, че аржентинецът не се чувства щастлив и в Барселона са готови да го посрещнат отново с отворени обятия.

Дани Алвеш взе участие в поредицата на ESPN „Дневниците на колелото“ и заяви пред испанския журналист Мартин Айнщайн, че не смята, че Меси се наслаждава на престоя си в ПСЖ.

„Не, Лео е изгубен там. Той винаги ми е казвал, че тук в Барселона се чувства най-щастлив. Аз съм живото доказателство за този факт. Поради някаква причина той сега не е тук, но се надявам един ден да се върне“, категоричен бе бразилският десен бек.

Бълхата напусна „Камп Ноу“ през изминалото лято и сключи двугодишен договор с ПСЖ. Седемкратният носител на „Златната топка“ обаче не се радва на успешен сезон до момента с едва 7 отбелязани гола, а преди седмица бе освиркван от феновете на ПСЖ, при победата над Бордо, след отпадането на тима му на осминафиналите на Шампионска лига. Това засили спекулациите около евентуалното му завръщане в Каталуния.

Дани Алвеш добави, че аржентинецът може да помогне много на младоците на Барселона, като им покаже какво се изисква да станат по-добри и да им придаде част от шампионския си манталитет. 

В същото време ситуацията на аржентинеца в Париж е много тежка в последните седмици, а най-добро олицетворение на тежката ситуация е реакцията на съпругата му Антонела, когато Меси беше освиркан (подробности в линка). 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички