Манчини: Ибрахимович е на едно ниво с Меси и Роналдо


Манчини: Ибрахимович е на едно ниво с Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1787 0

Селекционерът на Италия Роберто Манчини посочи, че има още един съвременен играч, който може да се съревновава с най-добрите в този спорт в лицето на Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Според него това е нападателят на Милан Златан Ибрахимович, с когото работиха в Интер в периода 2006-2008 година.

"Златан Ибрахимович ще влезе в историята на футбола като феноменален нападател. Бих го поставил на същото ниво като Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Където и да играе той, винаги е печелил титли със своите отбори, реализирайки много голове", заяви специалистът, цитиран от "Football Italia".

Манчини говори и за един от любимците си - Марио Балотели, с когото работиха в Интер от 2007 до 2008 година, в Манчестър Сити от 2010 до 2013 г. и от 2018 г. в националния отбор на Италия.

"Ако Балотели мислеше само за футбол, ако правеше това, което трябва и използваше огромния си талант, сега дори нямаше да възникне този въпрос дали да го вземам, или не, в националния отбор. Все пак, не всичко е загубено за него", заяви треньорът. А кой е по-добър измежду Меси и Роналдо според Дейвид Бекъм, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички