Пресметнаха колко струва луксозната пижама на Кристиано Роналдо за изолацията


Пресметнаха колко струва луксозната пижама на Кристиано Роналдо за изолацията
Снимка: Getty Images/Guliver

2973 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо прекарва своята изолация в Португалия заедно със семейството си, но медиите продължават да следят под лупа всяко негово действие. Този път бе обърнато внимание на ... пижамата му.

Изчислено бе, че тя струва около 2 000 паунда. Роналдо бе облечен с фланелка на Givenchy на стойност 435 паунда като към нея имаше риза на Dior за 910 паунда и гащета, струващи 940 паунда. Маратонките му пък са на цена от "скромните" 348 паунда.

По-рано пък Играчът на Манчестър Сити и съотборник в националния отбор на Португалия с Кристиано Роналдо - Бернардо Силва, разкри, че петкратният носител на "Златната топка" е дал идеята футболистите да подпомогнат аматьорските клубове в страната, като дарят бонусите си.  Наскоро бившият защитник на "червените дяволи" Рио Фърдинанд "повдигна завесата" около това как се е стигнало до трансфера на Роналдо в Манчестър Юнайтед (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички