Бекъм: "Меси и Роналдо са в съвсем различни категории"


Бекъм: "Меси и Роналдо са в съвсем различни категории"
Снимка: Getty Images/Gulliver

3572 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Дейвид Бекъм смята, че Лионел Меси е едно ниво над Кристиано Роналдо. Въпреки че Бекъм не отрича футболните качества на португалеца, той смята, че играчът на Барселона е в съвсем отделна категория.

Лионел Меси и Кристиано Роналдо са двама от най-добрите футболисти на всички времена, като имат 11 Златни топки помежду си. Дейвид Бекъм даде своето мнение за вечния спор между двамата най-добри на нашето време пред ‘Telam’. „Меси сам по себе си е в собствена категория, не е възможно да има друг като него. Той, както и Кристиано Роналдо, който обаче не е на неговото ниво, са над всички останали“, заяви бившата английска звезда. Бекъм си спомни и единственият случай, в който той успя да се изправи срещу аржентинеца – по време на мач от Шампионската лига между ПСЖ и Барселона през 2013-та година. „Водехме в резултата преди Меси да влезе в игра. Когато той се появи, Барселона изравни. Въпреки това не загубихме срещу Барса и в двата мача“, спомни си Бекъм.

Именно бившият капитан на Англия беше човекът, от когото Кристиано Роналдо наследи фланелката с номер 7 в Манчестър Юнайтед през 2003-та година. А ето в какъв благотворителен мач ще участва Дейвид Бекъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички