Магията на Евро 2020: Джон Стоунс с феноменален отскок, който и Роналдо би признал (ВИДЕО)


Магията на Евро 2020: Джон Стоунс с феноменален отскок, който и Роналдо би признал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5474 0

Един от фаворитите на Европейското първенствo по футбол Англия разочарова с представянето си във втората среща от груповата фаза на турнира и не успя да отбележи гол срещу Шотландия в британското дерби от група "D", завършило при нулево равенство.

Англия безспорно бе по-активният отбор на терена, но така и не направи достатъчно, за да вземе 3-те точки. В заключителната фаза от нападенията си не бе достатъчно добра, за да отбележи, а същевременно Гарет Саутгейт така и не посмя да хвърли футболистите си по-смело напред в името на победата.

ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА ЕВРО 2020

Всъщност тя можеше да дойде и категорично, ако бе паднал ранен гол в полза на "трите лъва", който щеше да разбие плана за защита на "териерите". А до такъв бяха изключително близо още в самото начало на срещата - в 11-ата минута.

Тогава топката бе центрирана от ъглов удар, а централният бранител на Манчестър Сити Джон Стоунс бе тотално забравен от противниковата отбрана и бе останал напълно непокрит. Това, което е далеч по-впечатляващото обаче, е огромният отскок, който демонстрира, за да играе с топката.

ТОП 20 НА НАЙ-СКЪПИТЕ ИГРАЧИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ФУТБОЛ

За негово (а и на цяла Англия) огромно съжаление изстрелът му се отби в страничния стълб. А в социалните мрежи този момент бързо набра популярност, като веднага започнаха сравненията с мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, който не веднъж и два пъти е разбивал законите на физиката с нереални отскоци.

Някои привърженици, най-вече британски, стигнаха и по-далеч, като дори отсякоха, че този му отскок е засенчил португалеца. Дали е така, или не - оставяме на всекиго да прецени, но едно е сигурно - действието на Стоунс наистина си го биваше. Насладете му се във видеото по-долу. Колкото до двубоя между Англия и Шотландия на Евро 2020 - вижте какво се случи там.

Още от Евро 2020:

Треньор на Европейското по футбол се подигра с Роналдо (СНИМКА) 

Най-добрата отборна атака до момента на Евро 2020 (ВИДЕО)

Роналдо срещу "Кока-Кола": Още една звезда взе страна в сблъсъка (ВИДЕО)

"РобоБройне": Звездата на Белгия с притеснително признание - не усеща лицето си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички