След жестоката фрактура в мача с Челси: Кевин де Бройне не усеща половината си лице


След жестоката фрактура в мача с Челси: Кевин де Бройне не усеща половината си лице
Снимка: Getty Images

4699 0

Полузащитникът на Белгия Кевин де Бройне пропусна първия мач на "червените дяволи" от Евро 2020, но се завърна за втория и веднага показа защо е един от най-важните играчи на Роберто Мартинес!

29-годишният полузащитник влезе на смяна на полувремето при резултат 0:1 и между 55-ата и 70-ата минута бе в основата на обрата срещу Дания, давайки асистенция и бележейки победния гол!

Играчът на Манчестър Сити даде интервю пред "ESPN", в което говори за това как се чувства обратно на терена, след като Антонио Рюдигер го отнесе като валяк във финала на Шампионска лига и счупи носа и очната му орбитална кост:

"Не усещам нищо от лявата страна на лицето си, чувствам се като след посещение при зъболекар. Имам много тежко засегнат нерв, на който ще трябват 6 месеца, за да се оправи напълно. Не е приятно усещане, но най-важното е, че мога да играя!", започна Де Бройне.

"За щастие се върнах възможно най-бързо. Преставянето ми беше ОК (срещу Дания - бел.ред.). При въздушните дуели се притеснявам да посягам с глава, но това е нормално. Радвам се, че помогнах на своя отбор, но дали съм готов да играя 90 минути? Нямам идея!"

А кога и срещу кого е следващият мач на Белгия на ЕВРО 2020 - научете като кликнете върху долната снимка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички