Роналдо vs "Кока-Кола": Ромелу Лукаку също зае страна и отправи оферта (ВИДЕО)


Роналдо vs "Кока-Кола": Ромелу Лукаку също зае страна и отправи оферта (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

2536 0

Със сигурност съвместната работа между УЕФА и "Кока-Кола" на Европейското първенство по футбол е била дългоочаквана и от двете страни, но и също толкова категорично никоя от тях не е очаквала да се случи това, което предизвика Кристиано Роналдо.

Вече целият свят разбра за един от най-популярните моменти по социалните мрежи покрай големия формат и как португалецът си позволи да премести извън телевизионния фокус един от големите партньори на Европейската футболна централа и да призове хората да не го консумират.

КАК ОТ "КОКА-КОЛА" ОТГОВОРИХА ПОДОБАВАЩО НА ПРОВОКАЦИЯТА НА КРИСТИАНО РОНАЛДО?

След това много играчи също реагираха, като някои "застанаха на страната" на Кристиано, като се отличиха с подобни действия, докато други "застанаха на страната на "Кока-Кола" и по един или друг начин символично осъдиха Роналдо.

Последният, който взе участие в задочния спор, стана звездата на белгийския национален отбор по футбол Ромелу Лукаку. Още преди началото на своята пресконференция той заяви: "Кока-Кола, обадете се на "RocNation", можем да работим заедно".

"RocNation" е компания, създадена от популярния музикант "Джей Зи". Лукаку използва именно нея, за да му движи договорките му и по този начин направи своебразно предложение за партньорство към "Кока-Кола" - къде на шега, къде сериозно.

Междувременно от УЕФА вече се "скараха" на играчите заради действията спрямо "Кока-Кола".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички