Образцов гол: Белгия загатна защо е сред фаворитите на Европейското първенство (ВИДЕО)


Образцов гол: Белгия загатна защо е сред фаворитите на Европейското първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1379 0

Европейското първенство по футбол започна преди няколко дни, а повечето звездни отбори, които са спрягани за фаворити за трофея, стартираха по убедителен начин и защитиха подобаващо очакванията, които има към тях.

Това важи и за Белгия, която започна с успех с 3:0 над Русия. Началото на втората среща за "червените дяволи" в група "В" срещу Дания бе кошмарно и само в рамките на началните минути можеха да допуснат няколко попадения (в крайна сметка инкасираха едва едно).

Постепенно обаче обликът им се появи, като това важи най-вече за второто полувреме, когато на терена се появи Кевин де Бройне. Именно той и звездата в нападението Ромелу Лукаку бяха в основата на един магичен и образцов гол, който демонстрира колко всъщност е силна Белгия.

При него атакуващият футболист на Интер пое топката от центъра, успя да напредне до наказателното поле на Дания, където комбинира с Де Бройне. Полузащитникът също показа отлична техника, а след това подаде към Торган Азар, който реализира на опразнената врата. 

А в началото на срещата имаше изключително емоционален момент и 35 000 души на "Паркен" аплодираха Кристиан Ериксен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички