Луис Суарес срещу Лионел Меси! Уругваецът с първа повиквателна след Световното в Катар


Луис Суарес срещу Лионел Меси! Уругваецът с първа повиквателна след Световното в Катар
Снимка: Getty Images

2264 0

Нападателят Луис Суарес получи повиквателна за уругвайския национален отбор за срещите с Аржентина и Боливия. Бившият играч на Барселона не е обличал националната фланелка от края на миналата година, когато игра на Световното първенство в Катар.

Нов шанс за Суарес след силните изяви

Суарес е избран от Марсело Биелса за първи път, откакто е на поста национален селекционер на Уругвай от май. 36-годишният футболист не е играл за страната си след отпадането им от груповата фаза на Световното първенство миналия декември. Суарес се представя повече от отлично в Гремио, като в 29 мача има 14 гола.

Повикването определя интригуваща потенциална среща с бившия му съотборник в Барселона и близък приятел Лионел Меси, който вероятно ще бъде капитан на Аржентина. Двата отбора се се изправят на "Ла Бомбонера" в Буенос Айрес в четвъртък.

В класирането в зона КОНМЕБОЛ лидер е Аржентина с 12 точки от четири мача. Уругвай, Бразилия и Венецуела поделят втората позиция с по 7. Самият Суарес е свързван с потенциален трансфер в Интер Маями, където отново може да се събере с Меси. Съпругата на Лео - Антонела отправи любопитно послание, в което се видя намек именно за такъв трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички