Гремио падаше лошо, но Луис Суарес "изригна" с хеттрик в мач със 7 гола (ВИДЕО)


Гремио падаше лошо, но Луис Суарес "изригна" с хеттрик в мач със 7 гола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1116 0

Бившият нападател на Ливърпул и Барселона Луис Суарес "избухна" с хеттрик за Гремио при визитата на Ботафого в най-интересния сблъсък от 33-тия кръг на бразилската Серия А!

Въпреки че изоставаха с 1:3 до 50-ата минута, в крайна сметка гостите спечелиха с 4:3, благодарение на 36-годишния уругваец.

Развой на мача

Добре познатият Диего Коща изведе Ботафого напред в резултата още в шестата минута, разписвайки се с удар с десния крак, който мина между краката на вратаря. Четири по-късно Гремио изравни чрез Евертон, а в 29-ата домакините си върнаха аванса с попадение на Жуниор Сантош. 120 секунди след началото на втората част Марлон Фрейташ пък покачи на 3:1.

Хеттрикът на Суарес

Първият гол на Луис Суарес дойде след точно 50 минути игра и бе с левия крак. Вторият падна четири по-късно и бе с десния. Крайното 4:3 стана факт в 69-ата, когато ветеранът направи двойно подаване с Матиас Виясанти и с премерен шут от десетина метра отново матира вратаря на Ботафого.

*Победата бе изключително важна за Гремио, тъй като с нея тимът се изравни с Ботафого и Палмейрас на върха в класирането - по 59 точки. Сезонът в Бразилия се състои от 38 кръга!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички