Съпругата на Меси с емоционално обръщение, видя се намек за трансфер на Луис Суарес в Маями (СНИМКА)


Съпругата на Меси с емоционално обръщение, видя се намек за трансфер на Луис Суарес в Маями (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

9524 0

Съпругата на Лионел Меси - Антонела, сподели мил пост за половинката на Луис Суарес. Двете със София Балби са близки от времето им в Барселона, като двете семейства бяха почти неразделни.

35-годишната Рокуцо публикува колаж в историята си в Instagram, отпразнувайки 34-ия рожден ден на Балби в петък, като написа "Честит рожден ден".

Следващият слайд показва една снимка, която е с повече послания: „За повече смях, повече истории и повече залези заедно. Обожавам те и ми липсваш. П.С.: Трябва да подновим нашите снимки, приятелко", добави тя.

Тази публикация идва на фона на спекулациите, че Луис Суарес ще премине в Интер Маями и ще играе отново с Лионел Меси. А това би събрало и двете приятелки.

Според последната информация, Суарес може да напусне Гремио още в началото на идната година. Той е разменил имейли с представители на тима от Маями и първоначално ще му бъде предложен едногодишен договор. Освен това той може да бъде удължен в зависимост от обстоятелствата. Нападателят, който навършва 37 години през януари, се очаква да отиде в Маями след Нова година, след като стане свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички