Луис Суарес е отчаян да се събере с Лионел Меси, може да се озове в Интер Маями още през декември


Луис Суарес е отчаян да се събере с Лионел Меси, може да се озове в Интер Маями още през декември
Снимка: Getty Images/Guliver

1678 0

Интер Маями успя да привлече едни от големите имена, които в последните години се състезаваха за Барселона. Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба се присъединиха към клуба от МЛС през лятото, с Херардо Мартино - Тате пое мениджърския пост точно преди това.

Суарес се готви на крайна мярка още през декември

Базираният във Флорида франчайз се надява да добави още един бивш играч на Барселона към своите редици по време на паузата и това е Луис Суарес. Легендарният уругвайски нападател се иска да поведе атаката на Интер Маями, където ще възобнови партньорството си с Меси, Бускетс и Алба.

В момента обаче Суарес има договор с бразилския Гремио до края на 2024 г. Въпреки това "Marca" твърди, че 36-годишният играч, който отчаяно иска да се присъедини към Интер Маями, може да развали договора си в края на сезона през декември, което ще му позволи да се премести в САЩ.

Отборите на МЛС със сигурност ще се страхуват от връзка между Меси и Суарес. Въпреки че и двамата са в по-късните етапи от кариерата си, те ще имат способността да тероризират защитите, както правеха в продължение на много години заедно в Барселона. Наставникът на Интер Маями също потвърди, че не е изключено двамата бившии съотборници отново да се съберат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички