Бивш вратар на Лудогорец отчая Меси и Интер Маями, но помогна за исторически успех на своя тим (ВИДЕО)


Бивш вратар на Лудогорец отчая Меси и Интер Маями, но помогна за исторически успех на своя тим (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2309 0

Интер Маями и Лионел Меси загубиха последния си мач от Източната конференция на МЛС с 0:1 от отбор на Шарлът. С този успех домакините успяха да съберат 43 точки, а в предварителния кръг на плейофите ще играят срещу Ню Йорк Ред Булс. Меси и компания завършват в дъното 9 точки зад местата, осигуряващи класиране на финалния етап, като само два тима са зад тях.

Аржентинецът този път взе участие в двубоя, като започна от първата минута и остана до края на терена. Меси отново бе с ключова роля, като влиянието му бе видно. След по-малко от 2 минути игра Леонардо Капана успя да открие резултата, но голът не бе зачетен заради засада.

В 13-ата минута обаче Шарлът се възползва от грешка на съперника си. Камил Йозвиак се справи да запази топката на границата на наказателното поле и подаде към Варгас, който успешно залъга вратаря Дос Сантос за 1:0. Като цяло двубоят бе равностоен с положения и за двата състава. Дори бе отменено и попадение на Меси, но така и не се стигна до изравнителен гол.

Ключова роля за това имаше и бившият вратар на Лудогорец - Кристиян Кахлина. Той имаше няколко важни намеси, особено в самия край на двубоя, с което осигури исторически плейоф за своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички