Лионел Меси изпрати 2022 година с думите: Никога няма да те забравя!


Лионел Меси изпрати 2022 година с думите: Никога няма да те забравя!
Снимка: Getty images

2692 0

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси изпрати 2022 година с думите, че „никога няма да я забрави“. Капитанът на националния отбор на "гаучосите", който спечели титлата на Световното първенство по футбол, трябва скоро да се завърне във Франция за мачовете на клубния си тим Пари Сен Жермен, след като получи по-дълга почивка.

Меси публикува няколко снимки в профила си в Instagram, на които позира със съпругата си Антонела и трите им деца – Тиаго, Матео и Чиро, отбелязвайки края на успешната 2022-а.

"Приключва година, която никога няма да мога да забравя. Мечтата, която винаги съм преследвал, най-после се сбъдна. Но това нямаше да струва нищо, ако не можех да я споделя с прекрасното ми семейство, най-доброто, което мога да имам, и приятелите, които винаги ме подкрепят и не ме оставиха на земята, когато падах“, написа Меси.

Звездата се обърна и към феновете, които го подкрепят с думите: "Ще запазя специален спомен и за всички хора, които ме следват и подкрепят. Невероятно е да мога да споделя пътя си с всички вас. Нямаше да е възможно да стигна дотук без това окуражаване, което получих от всички мои сънародници, както и от Париж, Барселона и много други градове и страни, от които получи подкрепа.

Надявам се, че тази година е била хубава за всички и Ви пожелавам здраве и сила, за да продължите да бъдете щастливи през 2023-а“, добави носителят на 7 награди "Златната топка". А ето за какво се извини Меси на феновете. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички