Преди да се върне в ПСЖ: Лионел Меси вдигна голям купон в родния си Росарио (ВИДЕО)


Преди да се върне в ПСЖ: Лионел Меси вдигна голям купон в родния си Росарио (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

3310 0

Лионел Меси е бил домакин на голямо парти за своите съотборници от националния отбор на Аржентина и семейството си в родния си град Росарио преди планираното си завръщане обратно в ПСЖ, предава TyC Sports.

Меси изглежда е искал да се позабавлява още веднъж, преди да се върне във Франция. Събитието под надслов "Фестивалът на шампионите" се е провело в хотел-казиното City Center Rosario, където според най-различни информации Меси се е настанил след завръщането си от Световното първенство по футбол в Катар.

Сред присъстващите са били съотборниците на Меси от националния отбор, които бяха с него в Катар. Анхел Ди Мария и Леандро Парадес са били двама от най-забележителните гости на партито.

В социалните мрежи бе разпространено видео как Меси пристига на мероприятието в сиво Audi Q8. Меси е бил придружен от своята съпруга - Антонела Рокуцо, тримата им синове - Матео, Чиро и Тиаго, както и техните племенници.

Седемкратният носител на "Златната топка" вече е планирал да се завърне в Париж в понеделник (2 януари). Очаква се той да поднови тренировки със съотборниците си от ПСЖ на следващия ден, според гореспоменатия източник.

Само преди дни Лионел Меси вилня на друго парти в дискотека.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички