"Простете ни"! Лео Меси се извини публично на феновете в Аржентина


"Простете ни"! Лео Меси се извини публично на феновете в Аржентина
Снимка: Getty Images

5554 0

Лео Меси не успя да напусне дома си в Росарио с дни. Къщата му бе блокирана, след като празненствата на феновете покрай триумфа на Аржентина на Световното първенство в Катар продължават.

На фона на всичко случващо се, легендарният ас на "гаучосите" покани кмета на Фунес вкъщи. Повод за това бе признанието "Почетен гражданин" на града, което голмайсторът получи след представянето си в Близкия изток.

Градовете в цялата южноамериканска страна бяха "заляти" от екзалтирани запалянковци. Мнозина от тях искаха да срещнат своя идол, но малцина успяха. Поради тази причина Меси се извини на всички тези, които не е успял да срещне.

 "Искаме да поздравим всички хора във Фунес и като цяло в Росарио. Бихме искали да благодарим за обичта, която винаги сте ни показвали и особено сега, в този момент, когато тъкмо пристигнах от Световното първенство", казал Меси, цитиран от "Daily Mail", продължавайки.

"Също така ни извинете, защото понякога е трудно да видиш всеки. Ние сме със семейството и приятелите си за няколко дни и понякога е сложно", допълни още той. 

Ето какви са взаимоотношенията между Меси и Мбапе след зрелищния финал според треньора им в ПСЖ Кристоф Галтие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички