Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще се изправят един срещу друг още веднъж


Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще се изправят един срещу друг още веднъж
Снимка: Getty Images

8599 0

Кристиано Роналдо и Лионел Меси може да се изправят още веднъж един срещу друг в приятелски мач, след като португалската суперзвезда завърши трансфера си в гранда от Саудитска Арабия Ал Насър, съобщи Indian Express.

Според изданието ПСЖ ще пътува до Саудитска Арабия през януари за приятелски мач по средата на сезона и вероятно ще се изправи срещу комбинирана единайсеторка от играчи на грандовете Ал Насър и Ал Хилал.

Това потенциално може да означава двубой между двете суперзвезди, които имаха изключително съперничество през годините и са бяха съперници в Ла Лига в продължение на девет години.

След като Кристиано Роналдо акостира в Саудитска Арабия мнозина вярваха, че той и Лео Меси никога повече няма да се изправят един срещу друг. Ако информацията е вярна обаче, то двете футболни величия може да се срещнат съвсем скоро.

Роналдо взе участие в скандално интервю с британския журналист Пиърс Морган, в което си позволи да разкритикува управата на Манчестър Юнайтед и няколко седмици по-късно той и английският гранд се разделиха по взаимно съгласие.

Меси спечели Световното първенство по футбол в Катар след страхотна кампания с Аржентина. Нападателят на ПСЖ отбеляза седем гола на тазгодишния турнир и сбъдна детската си мечта да вдигне трофея от Мондиала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са дербитата на 2023-а година, които не бива да пропускаме?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички