Най-странният гол на Лионел Меси: неуспешен опит за пас от 30 метра с външен фалц (ВИДЕО)


Най-странният гол на Лионел Меси: неуспешен опит за пас от 30 метра с външен фалц (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

23136 0

Лионел Меси вкара своя 98-и гол за Аржентина, когато за втори път порази вратата на Франция във финала на Световното първенство по футбол в Катар. Представянето на 35-годишния футболист на ПСЖ през цялата година за "гаучосите" е повече от впечатляващо.

Той записа свой рекорд от цели 18 попадения в едва 14 среща за южноамериканската страна през последните 14 месеца. В този материал обаче ще ви върнем към октомври 2021 година, когато Лео вкара гол номер 80 с националната фланелка.

Това се случи в сблъсък срещу Уругвай. Седемкратният носител на "Златната топка" откри резултата тогава в двубой, който завърши с класическото 3:0 (Родриго де Пол и Лаутаро Мартинес също отбелязаха). Този гол на Меси обаче бе най-странният в кариерата му.

Лео направи опит за красиво центриране с външен фалц от около 25-30 метра. Негов съотборник обаче не успя да стигне до топката, а Мюслера бе заблуден от движението на Николас Гонсалес и не успя да спре топката по пътя към мрежата му. Можете да видите изпълнението по-долу в материала.

Именно Лионел Меси ще спечели "Златната топка" за осми път - вярва Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички