Легенда на Висшата лига, играла с Димитър Бербатов, едва се спаси от хаоса в Израел


Легенда на Висшата лига, играла с Димитър Бербатов, едва се спаси от хаоса в Израел
Снимка: Getty Images

1166 0

Бившият футболист на Ливърпул и Тотнъм, и настоящ старши треньор на Макаби Тел Авив - Роби Кийн, едва се е спасил от хаоса в Израел, след като е бил принуден да напусне страната заради въоръжения конфликт на ивицата Газа

Прекарал е няколко часа в бункер

Със сигурност ирландецът няма да помни много добре престоя си в Обетованата земя. Той първоначално е бил принуден да прекара часове в бункер заради атаката на Хамас, съобщава изданието "Independent", а след това успява да избяга в Гърция.

Специалистът дойде начело на Макаби Тел Авив в края на юни, а това бе първото му назначение след периоди като помощник в тимовете на Лийдс, Мидълзбро и националния отбор на Ирландия. Самият той има кратък период като старши треньор на индийския АТК.

Припомняме, че Кийн е рекордьор на ирландския национален отбор по брой мачове и голове (146/68) имаше успешен старт на сезона, извеждайки Макаби Тел Авив до първо място в израелската Висша лига с четири победи и едно равенство в първите пет срещи в елита.

Междувременно, поради въоръжения конфликт между израелците и Хамас, всички срещи в местните първенства са отложени за неопределено време. Отложени са и мачовете на Израел от квалификациите за Евро 2024 в Германия срещу Швейцария и Косово.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карлос Тевес шокира с признание за футболистите на Индепендиенте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички