Официално: Българският шампион продаде бранител в израелски гранд!


Официално: Българският шампион продаде бранител в израелски гранд!

1750 0

Малко след като се появи информацията, че Лудогорец е напът да продаде още един свой играч, новината бе потвърдена от новия клуб на футболиста.

29-годишният централен защитник Жосуе Са официално премина в състава на израелския Макаби Тел Авив!

Сделката между двата клуба е за наем до края на сезон 2021/22, а след него Са ще бъде откупен за постоянно. Португалецът ще носи фланелката с №32 и заяви, че е много развълнуван да играе за "най-добрия отбор" в Израел:

"Чест е да нося екипа на най-добрия отбор в Израел. Много съм развълнуван да се присъединя към Макаби Тел Авив. Чух изключително неща за клуба, за неговата история и успехи на местно и международно ниво. Благодарности на целия спортно-технически щаб, че се бори за моя трансфер. Сега е мой ред да отговоря на тяхното доверие", каза Жосуе Са пред сайта на израелския гранд.

"Щастливи сме да добавим Жосуе Са към нашия състав в Макаби Тел Авив. Той е опитен защитник, който е доказал възможностите си в европейските лиги. Уверени сме, че ще се интегрира добре в Макаби и ще ни помогне да изпълним целите на клуба", пък добави директорът Барак Ицхаки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички