Легенда на Реал Мадрид коментира загубата от Барселона и отказа да хвърли вината върху Винисиус


Легенда на Реал Мадрид коментира загубата от Барселона и отказа да хвърли вината върху Винисиус
Снимка: Getty Images

2021 0

Един от директорите в Реал Мадрид и легенда на Кралския клуб - Емилио Бутрагеньо, коментира случилото се в четвъртък вечер на "Сантяго Бернабеу":

"Отборът пресираше много добре, за да си върне топката. Мачът беше доста изравнен, но детайлите при техния гол ни наказаха прекалено много. Те получиха предимство след тази ситуация, въпреки че Куртоа спаси при "един на един", но това е футболът и такива неща могат да се случат", констатира Бутрагеньо и добави:

"Второто полувреме беше наше, а те се защитаваха много добре. Беше ни трудно да създадем опасни ситуации. Тимът се опита, но не успя да отбележи изравнителен гол, който на "Бернабеу" щеше да ни постави в доста по-благоприятна позиция".

Директорът на "белия балет" каза още, че Винисиус не бива да бъде винен за липсата на точен удар във вратата на Барселона:

"Аз съм бил нападател. Вини притежава нещо забележително и това е постоянството и желанието винаги да върви напред. Днес играеше срещу невероятен защитник (б.р. - Роналд Араухо), но постоянно показваше, че иска топката. Понякога нещата се получават, понякога не, но отношението му бе на ниво. Днес не успя да създаде възможност или да вкара гол, но не можем да го упрекваме, защото непрекъснато искаше топката и се движеше напред", обясни легендата на Кралския клуб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лука Модрич е уверен, че Реал Мадрид може да победи на "Камп Ноу", голът на Барселона бил късметлийски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички