Карло Анчелоти недоволства: Не заслужавахме да загубим, Барселона имаше късмет


Карло Анчелоти недоволства: Не заслужавахме да загубим, Барселона имаше късмет
Снимка: Getty Images

1349 0

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, е убеден, че отборът му има сили да обърне резултата срещу Барселона в мача-реванш на "Камп Ноу" за Купата на Краля, който ще се проведе на 5 април.

Късно снощи "белия балет" загуби с 0:1 "първото полувреме" на 1/2-финала в турнира на своя "Сантяго Бернабеу", въпреки че диктуваше събитията на терена, но така и не успя да отправи точен удар към вратата на Тер Стеген.

"Моят тим игра добре. Барселона играеше така, сякаш не искаше да играе", заяви Анчелоти на пресконференцията си след срещата, видимо недоволен от стила на Барса в четвъртък вечер (каталунците владееха топката в едва 36% от мача и се защитаваха с 10 човека).

"Не бяхме добри в последната третина от игрището. Загубата боли, но ако играем по същия начин и на реванша - имаме шанс да продължим напред към финала", обясни Татко Карло и продължи:

"Изиграхме мача така, както трябваше да го изиграем - пресирахме и играехме с интензитет. Не успяхме да вкараме гол, но те не направиха нищо, за да отбележат. Имаха късмет с рикошета (б.р. - от който Едер Милитао си вкара автогол). Имаме още 90 минути, за да обърнем ситуацията в наша полза!".

"Провалихме се, но не заслужавахме да загубим. Резултатът е лош, незаслужен, но не позволихме на Барса да играе по начина, по който иска. Те се защитаваха доста дълбоко и не защото го искаха, а защото ги принудихме да го направят. Беше трудно да създадем ситуации, те имат чудесни бранители и беше трудно да намерим празни пространства. Предимството е на тяхна страна, но ние имаме цялата увереност на света, че ще успеем да обърнем нещата в своя полза", каза за финал треньорът на Реал Мадрид.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави доволен от резултата, но не и от мача: Все още виждам Реал Мадрид като фаворит!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички