Къде да гледаме мача Дания - Финландия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Дания - Финландия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

2727 0

Във втория ден от старта на Евро 2020 един срещу друг се изправят отборите на Дания и Финландия. Двубоят ще се изиграе на стадион "Паркен" в датската столица Копенхаген и на него се очаква да присъстват около 25 000 зрители!

"Червения динамит" изигра две контролни срещи преди Европейското първенство по футбол - равенство 1:1 срещу Германия и победа с 2:0 срещу Босна и Херцеговина!

Дебютантът на европейски първенства Финландия изигра 3 приятелски двубоя в последните 3 месеца - 2:3 срещу Швейцария, 0:2 срещу Швеция и най-изненадващо - 0:1 срещу Естония в последната си проверка, изиграна на 4 юни.

Очакванията са датчаните да се справят лесно с противника си и да стартират с бързи 3 точки битката в Група B, в която са и отборите на Русия и Белгия. Ролята на фаворит обаче неведнъж е изигравала лоша шега на редица отбори! Като добавим и факта, че Финландия за първи път ще играе на такава сцена и към тима няма никакви големи очаквания, това би могло да подейства освобождаващо и едновременно с това мотивиращо за играчите на Марку Канерва.

Мачът Дания - Финландия започва в 19:00ч. българско време и ще бъде излъчван пряко в ефира на телевизиите БНТ 1 и БНТ 3! Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят всички мачове от Евро 2020 НА ЖИВО в Sportlive.bg.

По време на шампионата на Стария континент ще се изиграят общо 51 мача, а как са разпределени те и по кои телевизии ще се излъчват може да видите пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол!

Ето и няколко любопитни материали от ден №1 на Евро 2020:

Невиждана съдийска грешка беляза старта на Европейското

Италия постигна рекорд, който всички мислехме, че вече има

Допусна ли VAR първата си грешка на Евро 2020 (ВИДЕО) 

Първият гол на Евро 2020 беше... автогол на ювентинец (ВИДЕО) 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички