Къде да гледаме двубоя Арсенал - Манчестър Сити за Купата на Лигата?


Къде да гледаме двубоя Арсенал - Манчестър Сити за Купата на Лигата?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1289 0

Тази вечер от 22,00 часа Арсенал посреща Манчестър Сити в четвърфинален сблъсък от турнира за Купата на английската лига. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Домакините в този мач правят много слаб сезон и вече се говори, че тимът на Микел Артета може да изпадне в Чемпиъншип в края на кампанията. Изключение е представянето им в Лига Европа, където спечелиха всичките си 6 мача в груповата фаза на турнира. Но в Англия нещата са зле - за 14 кръга "топчиите" спечелиха само 4 мача и с 14 точки в актива си заемат 15-о място в класирането.

Мачът е интересен и от гледна точка на това, че един срещу друг край тъчлинията ще се изправят Хосеп Гуардиола и неговият ученик в лицето на Артета. "Гражданите" са и действащ шампион в този турнир. Но и при тях в шампионата нещата не вървят гладко - в 13 кръга тимът на Гуардиола спечели 23 точки и заема седмото място. Грандът от Манчестър изостава с 8 точки от лидера и актуален шампион на Англия Ливърпул. Наскоро Артета пое цялата отговорност за състояянието на Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички