Артета стовари цялата отговорност върху себе си за катастрофалното представяне на Арсенал


Артета стовари цялата отговорност върху себе си за катастрофалното представяне на Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

1031 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета пое пълна отговорност за катастрофалното представяне на "артилеристите" при домакинската загуба от Астън Вила с 0:3 миналата вечер. Преди седмица лондончани взеха дербито с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", но вчера те бяха категорично надиграни от Вила и записаха тежко поражение.

"Преди всичко искам да поздравя Астън Вила за играта и победата. Ние се представихме под своето ниво и трябва да кажа, че за първи път не приличаме на отбор. Поемам пълна отговорност. Не започнахме добре мача и имахме късмет с решението на ВАР за засада, но загубихме всички единоборства и бяхме невнимателни с топката. Когато имахме положения, не уцелвахме вратата. Много лоша комбинация. Оставяхме празни пространства и изглеждахме много уязвими на контраатака", коментира Артета след двубоя.

"Поемам пълна отговорност, моя задача е да направя така, че отборът да се представя добре на терена", допълни испанският специалист. След това поражение Арсенал заема 11-то място в класирането с 12 точки от осем изиграни мача.

Междувременно капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър обясни защо много хора не желаят добро на неговия отбор –––(подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички