На 5 точки от изпадащите, но Артета не мисли да си тръгва от Арсенал


На 5 точки от изпадащите, но Артета не мисли да си тръгва от Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

875 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че не планира да подава оставка, въпреки че след 14 изиграни срещи тимът има 14 точки и заема едва 15-о място в класирането. В събота Арсенал загуби от Евертън с 1:2 на "Гудисън Парк" и остава само на пет точки от зоната на изпадащите.

"Вниманието ми е съсредоточено само в това да изведа отбора от сложната ситуация, поддържайки духа в отбора и борбата, която момчетата демонстрират всеки път, излизайки на терена Това е невъзможно да се отрече.

Очевидно е, че резултатите на Арсенал са недостатъчно добри и неприемливи от гледна точка на стандартите на този клуб. Това е предизвикателство за нас. Не планирам да си тръгвам. Не искам да се самосъжаляваме. Това е бой, в който трябва да встъпим. Не се изисква толкова много, за да играем по-добре", заяви Артета. А междувременно се появи информация, че от Арсенал се интересуват от защитника на ЦСКА Валентин Антов - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички