Култов Валери Божинов изненада приятно Илия Груев и отправи апел към българския народ и спортните хора


Култов Валери Божинов изненада приятно Илия Груев и отправи апел към българския народ и спортните хора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

22839 0

Бившият футболист на Манчестър Сити Валери Божинов бе гост в коментарното студио на "BTV" за финала на Шампионска лига и в неговия край се изказа много ласкаво за другия гост - Илия Груев, изтъквайки неговите качества и пожелавайки му в най-скоро време да си намери работа.

*Припомняме, че 53-годишният Груев за последно бе помощник в Арминия Билефелд, а преди това се подвизаваше във Вердер Бремен, Дуисбург, Кайзерслаутерн и други тимове.

"На господин Груев да му пожелая в най-скоро време да си намери работа. Защото това, което ти показваш, анализаторски, говорейки, обяснявайки... и знам как работиш, заслужаваш да работиш, дали ще е в България, дали някъде другаде - ти го заслужаваш", обърна се Божинов към Груев и продължи:

"От мен, от моето сърце и душа, искрени чувства, с добро - да си намериш работа, защото си млад, перспективен, български треньор е, кадърен, умен, интелигентен, заслужава да работи!".

"Така че, апел към българския народ и спортните хора, които са - това е човекът, който заслужа да работи!", категоричен бе Валери Божинов, а самият Илия Груев му отговори шеговито:

"Аз теб трябва да те взема да си ми пресаташе. Благодаря ти!".

"В други държави, да не казвам кои, се подкрепят и се държат, а в България нямаме този навик. Но трябва да преобърнем нещата, за да може българското и българите да се подкрепяме, ценим, уважаваме и когато става въпрос за някой български треньор или футболист, да кажем нещо добро и хубаво, да можем да лансираме нашите таланти", призова за финал Божинов.

*Четете всичко най-интересно около финала на Шампионска лига между Манчестър Сити и Интер в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички